Zurich Insurance (CH): aardig op zwakte

Weekvisie: De trends op dag- en weekbasis zijn positief. Noemenswaardige weerstand komt binnen rond 247. Hier vallen de highs van begin 2012 samen met de eerste extensiegrens. Wat consolidatie en/of winstnemingen kunnen niet uitgesloten worden voordat de koers de trend voortzet. De kans op een trendomkeer zijn echter zeer gering. de trend en Insurance sector zijn hiervoor te sterk.

Longs houden en bijkopen op dips tot aan ~247 luidt het devies. Boven de eerste weerstand ontstaat ruimte richting circa 275<>285. De trend is duidelijk sterker dan bijvoorbeeld ING. Wel is het opwaartse potentieel wat minder. Een afweging die beleggers mee moeten meenemen.

  • Primaire trend: gematigd positief
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 232.10 / 221
  • Weerstand: 246.80 / 248.30* / 275 / 282.65*
  • Marktfase: uptrend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Insurance (positive)
  • Fonds informatie

Weekgrafiek Zurich Insurance (Zwitserland):

Previous articleCommerzbank (DE): verbetering?
Next articleCommerzbank (DE): in potentie erg fraai
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.