Zilver: super bodem…

Zoals de reguliere bezoeker al weet, we zijn erg bullish op de miners en precious metals. Zilver is wat achtergebleven versus goud en palladium, maar oogt onderhand zeer interessant. Er is wat cloud en trendlijn weerstand rondom 17.50<>18.45, maar een uitbraak erboven is zeer waarschijnlijk. Een uitbraak boven de genoemde zone geeft het startschot voor een nieuwe primaire uptred richting minimaal 26.05 (!). De toppen rond ~20 kunnen voor wat verkoopdruk zorgen, maar bijzonder sterk en/of interessant vinden we deze zone niet.

Al met al, zilver wordt een dikke buy boven 17.50<>18.45 met veel potentieel en niet al te veel risico (nieuwe stops zoeken we op na de trigger c.q. uitbraak).

  • Primaire trend: neutraal
  • Vooruitzichten: meerjarige bodemformatie, zeer positief > 18.45
  • Strategie: nu deel longs opbouwen, volledige long-entry > 18.45
  • Steun: 15.50 / 13.75-
  • Weerstand: 17.50 / 18.45 / 20.20 / 26.05*
  • Visie vervalt: onder 15.50

Weekgrafiek Zilver (spot)

Previous articleAEX-intraday update – 31 augustus
Next articleGalapagos: Trendomkeer
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.