Wolters Kluwer: korte termijn correctie

De middellange termijn trend is positief, de korte termijn trend laat zwakte zien. Divergentie is groeiende en momentum is flink aan het dalen. De stijgingen worden niet meer gedragen waardoor de kans op een correctie sterk toeneemt. Trigger hiervoor is een daling onder de korte trendlijn rond 14.72.

Aan de onderzijde is dan ruimte voor een correctie richting de zone 13.78. Hier vormt een fraaie zone door korte termijn Fibonacci levels en de MA200 (13.83). Hoewel een dip negatief is voor de korte termijn, wijzigt de langere termijn uptrend nog niet. Afdekken van bestaande longs is aan te raden om na een correctie weer bij te kopen.

  • Primaire trend: positief
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 14.72 / 13.78
  • Weerstand: 15.19 / 15.70 / 16.68
  • Marktfase: correctie binnen uptrend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Media (positief)
  • Fonds informatie

Daggrafiek Wolters Kluwer (Amsterdam):

 

Previous articleCarrefour: nieuwe uptrend
Next articleTrade Tip Fugro
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.