Wheat Futures (CME): continuatie formatie

Weekvisie: De Flat Correction op dagbasis zorgt voor de vorming van een potentiële continuatieformatie op de weekgrafiek. Een dergelijke smalle range (Wedge patroon) is veelal (~75%) een pauze in de sterke uptrend. De kans op een voortzetting van de trend is duidelijk het grootst, al is bevestiging nodig: wacht met kopen tot 928 wordt gebroken. De twee koersprojecties liggen dan op 1129 en 1256. Het aardige is dat risico kan worden beperkt tot ~832.50. Een strakke stop is zeker gewenst en gerechtvaardigd.

Bovenstaand scenario past binnen onze visie van een verzwakkende US Dollar en is redelijk in lijn met de overige soft-commodities. Wel is Wheat de outperformer binnen deze sub-groep.

  • Primaire trend: positief
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 836 / 771
  • Weerstand: 928 / 1129 / 1256
  • Marktfase: consolidatie binnen uptrend

Weekgrafiek Wheat Futures (graan) (CME):

 

Previous articleInmarsat (GB): kopen op dips
Next articleHenkel (DE): voorbereiden op exit-long
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.