UCB: zware weerstand in zicht

Vooralsnog is het beeld neutraal, maar de kopers hebben hun blik gericht op de Primaire weerstand rond 34.10. Een uitbraak erboven geeft een koopsignaal voor zowel korte- als langere termijn. Met name de weekgrafiek (Primaire trend) geeft dan veel potentieel: er is geen noemenswaardige weerstand totaan ~46.20.

Healthcare als sector is wereldwijd nog positief, dus dat zal een steun in de rug van de bulls zijn. Als enige min-punt zien we de afstand tot de stoploss van 28.50. Als er sprake zou zijn van een valse uitbraak boven 34.10 dan wordt het procentueel gezien een dure aangelegenheid. Al met al koopwaardig, maar niet te groot.

  • Primaire trend: neutraal
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 28.85 / 22.75
  • Weerstand: 34.10 / 38.75 / 46.20
  • Marktfase: consolidatie onder weerstand
  • Sector: Euro Stoxx 600 Healthcare (positief)
  • Fonds informatie

Daggrafiek UCB (Brussel):

Grafiek: Multicharts

Previous articleUS10yr Treasury Notes: kentering
Next articleS&P500: pas op voor de flush….
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.