TKH Group: neutraal met positieve ondertoon

Weekvisie: Het aandeel is te ‘dun’  om richting het grotere publiek op dagbasis te schrijven. De korte termijn grafiek laat namelijk een fraaie bodemformatie zien met een bullish uitbraak richting 19.15. De effecten van een dergelijke rally kunnen een vervolg krijgen op de onderstaande weekgrafiek. Daar is vooralsnog een consolidatie zichtbaar met latere toppen en hogere bodems. Mocht de daggrafiek zich voorzetten en het koersdoel van 19.15 halen, dan betekent dat een uitbraak op weekbasis richting minimaal 20.90 en de projectie op 23.25.

Indicatoren, Wave tellingen en andere elementen geven eigenlijk nog niet veel prijs, maar de ondertoon is wel vriendelijk.

  • Primaire trend: neutraal
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 15.95 / 15.55 / 13.15
  • Weerstand: 18.88 / 19.50 / 20.90 / 23.25*
  • Marktfase: consolidatie
  • Fonds informatie

Weekgrafiek TKH Group (Amsterdam):

Previous articleArcelorMittal: moeizaam…
Next articleTrade Tip Suiker (CME)
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.