RWE: downtrend ten einde?

Toppen en bodems liggen nog wel lager, maar de weerstandslijn vanaf begin dit jaar staat onder druk en positieve divergentie is zichtbaar. Beide ontwikkelingen signaleren verbetering (d.w.z. afzwakking van het negatieve sentiment) en zelfs een potentiele trendomkeer. Een succesvolle trendbreuk geeft ruimte naar 39.35. Een pullback na een trendbreuk zal zelfs een nieuwe uptrend geven richting minimaal 42.25. Op weekbasis is er zelfs ruimte tot ongeveer 46.35. 

Al met al, exit-short en zoek naar wat long momenten na een uitbraak. Met name na de vorming van een hogere bodem wordt het beeld erg interessant.

Daggrafiek RWE (Duitsland):

Previous articleAhold: gerommel rond belangrijke levels
Next articleEUR/TRY: sterke uitbraak
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.