RWE: belangrijke niveaus in zicht

 De gebroken trendlijn en eerdere belangrijke lows vormen de referentie punten voor de potentiële bodem. Met andere woorden, bodemvorming rond de huidige niveaus is gewenst om eerdere verbetering in het technische beeld te bevestigen en de kansen op een nieuwe positieve trend te vergroten. Hoewel een bulltrend pas boven 52.00 van start gaat, zal stabilisatie rond de huidige niveaus een duidelijk signaal zijn dat kopers weer interesse hebben. Het deels opbouwen van longs zou daarmee overwogen kunnen worden. Voorlopig is het aandeel bezig met de overgangsfase en zijn longs riskant. 

Een onverhoopte breuk onder 47.65 betekent een hervatting van de lange termijn dalende trend, waarmee het bovenstaande scenario vervalt.

  • Steun: 48.80 / 47.65
  • Weerstand: 52.00 / 56.50 / 58.10
  • Marktfase: bodemvorming na trendbreuk

Daggrafiek RWE (Duitsland):

Previous articleUmicore: sterke stend loopt stuk
Next articleEssilor: stevige steunzone intact
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.