Randstad: grotere correctie aanstaande

De valse uitbraak en negatieve divergentie zijn een bekende val voor de standaard analist. Nieuwe highs zijn niet altijd (vaak niet in een bestaande trend) koopwaardig, zeker niet als de bredere markt stilvalt. De nabijheid van belangrijke Fibonacci extensies op 30.40 maakten het geheel niet makkelijker voor de bulls. Het resultaat voor Randstad is een zig-zag correctie terug naar de zone rond 26. Deze intraday lows moeten blijven liggen om een grotere sell-off te mijden.

Procentueel gezien is er behoorlijk wat ruimte naar beneden. Kooapcties zijn daarmee voorlopig niet aan de orde. Mogelijk dat nieuwe kansen optreden rondom 26, maar dat moet blijken als de koers in die regionen vertoeft. Het algemene marktbeeld en de dynamiek aldaar zal duidelijkheid moeten geven.

  • Primaire trend: gematigd positief
  • Secundaire trend: gematigd negatief
  • Steun: 26.83 / 25.93
  • Weerstand: 30.40 / 32.15
  • Marktfase: valse uitbraak, diepere correctie
  • Sector: Euro Stoxx 600 Industrial Goods & Services (negatief)
  • Fonds informatie

Daggrafiek Randstad (Amsterdam):

Grafiek: Multicharts

Previous articleImtech: afdekken en even mijden
Next articlePhilips: foei lelijk
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.