PostNL: belangrijke pivots in zicht

De verzwakking van de afgelopen weken vindt plaats binnen een zeer brede trading range tussen 2.90 en 4.50. De koers nadert onderhand de onderzijde van de bandbreedte rond de genoemde 2.90-zone. Met het huidige momentum is een uitbraak onder de pivots niet uit te sluiten.

Ondanks de aanwezigheid van de belangrijke steunzone mijden we dit aandeel volledig. ‘Er hangt wat in de lucht’ zoals men zegt; de performance versus Bpost en DeutschePost is ver onder de maat. Een belegger die graag exposure in de post-sector heeft kan beter de twee alternatieve bekijken. Binnen Europa doet alleen Royal Mail het nog slechter.

  • Primaire trend: negatief/neutraal
  • Vooruitzichten: negatief
  • Strategie: mijden
  • Steun: 2.98 / 2.91-
  • Weerstand: 3.66 / 3.93 / 4.48
  • Visie vervalt: n.v.t.

Weekgrafiek PostNL (Euronext Amterdam)

Previous articleTalkTalk Telecom (GB): start uptrend
Next articleRandgold Resources: gezonde ondertoon
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.