Philips Lighting: redelijk beeld

Het aandeel vertoeft momenteel in een Wave 4 correctie. Steun is gevonden rondom de 38.25 retracement en oogt behoorlijk sterk. Zolang deze grens ongebroken blijft is de ondertoon positief en heeft het aandeel goede kansen te uptrend te hervatten.

Triggers zijn evenwel onontbeerlijk: alleen boven 32.90 wordt Wave 4 beëindigd en kan de primaire trend doorstomen richting 36.30 (mini weerstand) en het voornaamste koersdoel op 39.05 (6-9 maanden target).

  • Primaire trend: positief
  • Vooruitzichten: consolidatie in uptrend
  • Strategie: hold-long, long-entry > 32.90
  • Steun: 30.15 / 26.60-
  • Weerstand: 32.90 / 36.30 / 39.05*
  • Visie vervalt: onder 30.15

Daggrafiek Philips Lighting (Euronext Amsterdam)

SHARE
Previous articleZilver: super bodem…
Next articleAckermans v. Haaren: diepe correctie
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.