Peugeot: forse verkoopdruk

Verkoopdruk is enorm. Desondanks is er nog geen teken van verbetering en/of trend omkeer. Meer dan een consolidatie binnen de dalende trend weten de longs er niet uit te persen. De risico’s blijven aan de onderzijde van de markt liggen. Solide steun ontbreekt. Wel is een Fibonacci extensieniveau te berekenen op 5.01. Wellicht dat daar uiteindelijk de koers uiteindelijk uitbodemt.

Voorlopig zijn er totaal geen redenen Peugeot te kopen. Een extra bearish signaal is de afkalvende Automotive sector. Mocht deze sector de komende weken neerwaarts draaien dan zal dat een extra negatief signaal zijn voor Peugeot.

  • Primaire trend: negatief
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 5.70 / 5.01*
  • Weerstand: 7.28 / 8.42 / 9.62
  • Marktfase: consolidatie binnen dalende trend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Automobiles & Parts (neutraal)
  • Fonds informatie

Weekgrafiek Peugeot (Parijs):

Previous articleAB InBev: correctie binnen uptrend
Next articleEuro Stoxx 600 Index update
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.