Nyrstar: weerstandzone intact

Weekgrafiek: Er is sprake van een felle counter trend rally. Serieuze verbetering van de weektrend is er niet zolang de cluster 5.22<>5.46 ongebroken is. Hier vallen diverse retracements samen met de trendlijn en MA200. Het aandeel is niet koopwaardig. Nyrstar is niet opgenomen in de ESTX600 Basic Materials index.

Er kan sprake zijn van een trendomkeerfase na de vorming van een hogere bodem rond 4.34/4.30. Het is echter veel te vroeg om hier op te anticiperen of in te spelen. Niet aankomen en ontwikkelingen afwachten.

  • Primaire trend: negatief
  • Secundaire trend: gematigd positief
  • Steun: 4.45 / 4.34 / 4.30 / 3.55
  • Weerstand:  5.22 / 5.46 / 6.55*
  • Marktfase: counter trend rally
  • Fonds informatie

Weekgrafiek Nyrstar (Brussel):

Previous articleHenkel (DE): voorbereiden op exit-long
Next articleTrade Tip ArcelorMittal
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.