Mooi Geweest!

Beste lezer van de website,

Na ruim acht jaar publiceren trekken we de stekker definitief uit de website. Activiteiten elders nemen veel tijd in beslag. Ook is een duidelijk downtrend in de interesse van het beleggen in Nederland waarneembaar. Passieve beleggingen via ETFs zijn razend populair maar het stockpicking is er niet meer bij. Wij juichen deze ontwikkeling niet toe, maar leggen ons er wel bij neer.

Tijd en energie gaat naar andere projecten waaronder de eigen tradingactiviteiten op de bond- en commoditymarkten en onze internationale website xocharting.com. We hopen dat onze veelal ongezouten mening heeft bijgedragen aan een beter resultaat en inzicht in de markt. Overigens blijft de Dbase beschikbaar via xocharting.com.

All the best en wellicht tot ziens!

Alex Wessels Boer
Buyem.nl

Previous articleAEX Intraday Update 6 maart 2018
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.