KPN: lichte steun in zicht

Dag/weekvisie: Het gaat momenteel hard met KPN. We zien wat kopers terugkeren via het orderboek, maar deze biedingen worden vrijwel direct uitgenomen om vervolgens verder de ‘sellen’. Onderhand komt de koers wel lichte steun tegen op 5.03 gevormd door de lows van 2003. Wat stabilisatie of herstel kan plaatsvinden maar eventuele oplevingen zijn absoluut niet koopwaardig – zelfs niet voor de trader. Ook moet men rekening houden met een ‘surrender’ c.q. “uitkots-fase” (heeft iemand een betere naam hiervoor?) bij dergelijke niveaus. Anders gezegd, de kans is groot dat die 5.03-zone voor korte tijd wordt overschreden voordat een herstelletje plaatsvindt.

Hoe het ook zei, Telecom is negatief, KPN is rampzalig negatief, kopen is niet interessant ook niet voor de bodemvisser. Voor een langere termijn visie verwijzen we graag naar het verhaal van 20 september – die visie staat nog steeds.

  • Primaire trend: negatief
  • Secundaire trend: negatief
  • Steun: 5.33* / 5.03 / 3.65all-time-lows
  • Weerstand: 5.56 / 5.87 / 6.65
  • Marktfase: dalende trend
  • Fonds informatie

240min Intraday KPN (Amsterdam):

Previous articleTechnology: Europa of US?
Next articleImtech: afdekken
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.