Intereffekt Africa Fund: kansen op dips

Disclaimer: Buyem.nl (of overige onderdelen van de Corbita groep) worden op geen enkele manier gecompenseerd voor het publiceren van specifieke producten van Intereffekt. Er zijn op geen manier zakelijke/prive contacten met Intereffekt die deze analyse kunnen beïnvloeden. 

Weekvisie: De grafiek oogt heel aardig. Eind afgelopen zomer is een steuncluster gezet boven de MA200. De high van deze cluster valt momenteel samen met de trendlijn en de 200-dagenlijn rondom  de zone 10.50. Dit is een zeer substantieel niveau voor de huidige uptrend. Alle dips richting die zone achten we koopwaardig.

Aan de bovenzijde is een eerste projectie op 12.95. Daarboven komt weerstand pas binnen rond 15.02/15.10 (262% extensie en toppen van 2010). Goed potentieel, relatief weinig risico.

  • Primaire trend: positief
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 10.55 / 10.39
  • Weerstand: 12.95* / 15.02 / 15.10*
  • Marktfase: uptrend
  • Fonds informatie

Weekgrafiek Intereffekt Emeriging Africa Fund (Amsterdam):

Previous articleDelta Lloyd: moeizaam beeld
Next articleSuiker: stabilisatie in dalende trend
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.