ICADE: Uitgebroken

Het patroon is bij meer vastgoedfondsen te zien: moeizame en stroperige bodemvorming op de weekgrafiek. Een aantal van deze aandelen is nog niet uitgebroken en een aantal wel. Het Franse ICADE is een dergelijk aandeel.

De koers is de laatste paar dagen overtuigend door de 64.50-grens gebroken, maarmee de bodemvorming is afgerond en een nieuwe Secundaire uptrend is gestart. Bullish momentum en een doorbraak van de MA200 zijn ronduit sterke signalen. Zoals elders op de website al is gemeld is de Real Estate sector aan de beterende hand, hetgeen een extra steun in de rug is. Koopacties zijn te rechtvaardigen waarbij ruimte is richting 73.98 (tussenligende horde) en 82.85 (significante weerstand). Aan de onderzijde is een cluster van steun tussen 63.20 en 61.40.

  • Primaire trend: positief
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 63.20 / 61.40 / 49.80
  • Weerstand: 73.98 / 82.85
  • Marktfase: uitbraak, nieuwe uptrend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Real Estate (positief)
  • Fonds informatie

Daggrafiek ICADE (Parijs):

Grafiek: Multicharts

Previous articleGreat Portland Estates (UK): uitbraak aanstaande?
Next articleEuro Stoxx 600 Retail: koopsignaal op komst?
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.