Holmen B-shares (SE): gematigd positief

Weekvisie: De consolidatie van de laatste 12 maanden wordt afgebroken met de uitbraak boven de trendlijn en MA200 rond 183.45. Opwaarts potentieel is redelijk: 204.80 (highs) en 214.90 (projectie) vormen de eerste targets. Belangrijker is de  potentiële start van een nieuwe primaire uptrend. Hiervan is sprake als de koers de komende twee maanden een nieuwe hogere bodem ergens boven 180 weet te vormen. In dit geval kan de koers doorstomen naar ruim 245.

Het is nog te vroeg om van dit tweede scenario uit te gaan. Wel is er voorlopig voldoende aanleiding om voorzichtig posities op te bouwen voor een rit richting ~215. Handhaaf stops onder 177.50.

  • Primaire trend: gematigd positief
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 177.50 / 168.50
  • Weerstand: 204.80 / 214.90* / 243.35* / 253.40
  • Marktfase: uitbraak, vroege fase
  • Sector: Euro Stoxx 600 Basic Materials (neutraal)
  • Fonds informatie

Weekgrafiek Holmen B-shares (Zweden):

Previous articleBoliden (SE): uitbraak aanstaande
Next articleAgeas: voortzetting uptrend
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.