Heineken: gortdroog

The primaire uptrend vanaf 2014 is opgedroogd. Consolidatie en het uitblijven van nieuwe highs terwijl de rest van de markt kracht heeft laten zien suggereerde een onderhuidse verandering in sentiment. Met de uitbraak van vandaag wordt deze ontwikkeling bevestigd. Een nieuwe dalende trend op dagbasis is ingezet richting 81.60 (intraday projectie) en de belangrijkere 67.90-zone.

Potentieel is redelijk maar risk/reward is niet bijzonder gunstig. Trading shorts kunnen worden overwogen, maar niet te groot. Heineken is de komende weken of wellicht maanden wel een exit-long totdat nieuwe signalen zich voordoen.

  • Primaire trend: gematigd negatief
  • Vooruitzichten: diepere correctie
  • Strategie: exit-long of trading-short
  • Steun: 84.40 / 81.60 / 67.90-
  • Weerstand: 85.65 / 87.40
  • Visie vervalt: boven 87.40

Weekgrafiek Heineken (Euronext Amsterdam)

SHARE
Previous articleEUR/USD: tikkie terug, trend intact
Next articleDAX: erg vermoeid
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.