EUR/USD: buy dips

De sterke rally van de laatste weken heeft een belangrijke nieuwe uptrend ingeluid. De rommelige consolidatie vanaf begin 2015 is opwaarts verlaten en significant hogere koersen mogen worden verwacht; onze eerste belangrijke target komt pas rond 1.2330 de markt binnen.

Aangezien het gros van de breaks noemenswaardig wordt gecorrigeerd suggereren we alleen de grotere dips richting de zone 1.1480 <> 1.1300 te gebruiken als long-entry levels. Er is altijd een kleine kans dat de markt in een keer doorstoomt en een goede rit wordt gemist. Jammer dan.

  • Primaire trend: positief
  • Vooruitzichten: positief, nieuwe uptrend
  • Strategie: hold-long en kopen op dips
  • Steun: 1.1480 / 1.1305 / 1.1135
  • Weerstand: 1.2330*
  • Visie vervalt: onder 1.1135

Weekgrafiek EUR/USD (spot)

Previous articleRELX: redelijk potentieel
Next articleVopak: rampzalig
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.