Euro Stoxx 600 Retail: koopsignaal op komst?

Telekom, Utilities en Retail: de laatste drie sectoren waar nog zwakte of in iedergeval aarzelingen zichtbaar zijn. Eén van deze drie lijkt inmiddels ook al aan de beterende hand: Retail. Formeel is de richting van de markt nog neutraal, maar tussenliggende hordes zijn geslecht waardoor de kans op een nieuwe Primaire uptrend goed mogelijk is. Hiervoor is een uitbraak boven 253.80 noodzakelijk. In dit geval komt een belangrijke consolidatie ten einde ten gunste van een nieuwe trend.

Het is nog te vroeg voor koopacties, maar de huidige ontwikkelingen zijn zondermeer opmerkelijk en interessant. Voorzichtig aan kan weer gezocht worden naar aandelen in de Retail sector.

  • Primaire trend: neutraal
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 242.20 / 234.00
  • Weerstand: 253.80 / 273.65
  • Marktfase: neutraal
  • Fonds informatie

Daggrafiek Euro Stoxx 600 Retail:

Grafiek: Multicharts

Previous articleICADE: Uitgebroken
Next articleUS10yr Treasury Notes: kentering
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.