Euro Stoxx 600 Personal & Household Goods update

Weekvisie: De recente divergentie en trend afzwakking heeft de koers door de eerste trendlijn gedrukt. Geen ramp, wel een teken dat de dynamiek verder aan het verbrokkelen is. De belangrijkste steun om nu in de gaten te houden is de zone rond 465. Hier komend e MA200 en trendlijn vanaf 2009 bijeen. Een uitbraak onder deze zone draait het beeld naar negatief (=start ABC correctie) richting circa 401 of zelfs 365.

Het afdekken van bestaande longs in de sector is aan te raden, zeker als de genoemde steunzone 465 het begeeft. De sector behoort al ruim twee jaar tot de kopgroep maar daar lijkt onderhand verandering in te komen.

  • Primaire trend: gematigd positief (>465)
  • Secundaire trend: negatief
  • Steun: 465 / 434 / 401 / 365
  • Weerstand: 513.52
  • Marktfase: late fase uptrend
  • Fonds informatie

Weekgrafiek Euro Stoxx 600 Personal & Household Goods:

 

Previous articleDSM: neutraal
Next articleBritish Telecom (GB): exit-long
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.