Euro Stoxx 600 Construction & Materials update

Weekvisie: Eind september waarschuwden we voor een potentiele valse uitbraak. Deze heeft inmiddels plaatsgevonden; de koers is terug onder de weerstandslijn. Hoewel de valse uitbraak het beeld niet zwaar negatief maakt, is het bijzonder moeilijk momenteel een goede visie samen te stellen. Het speelveld is vrij beperkt, onderliggende indicatoren geven een gemengd beeld (en half-zachte signalen).

We laten de sector links liggen tot duidelijkheid optreedt. Hiervoor zijn geen harde grenzen te noemen; dynamiek is minstens net zo belangrijk als een steun/weerstand breken.

  • Primaire trend: neutraal
  • Steun: 228.90 / 219.80 / 209.20 / 189.35
  • Weerstand: 254.55 / 267 / 303.50
  • Marktfase: neutraal, onzeker
  • Fonds informatie

Weekgrafiek ESTX600 Construction & Materials:

 

Previous articleWereldhave: niet interessant
Next articleEuro Stoxx 600 Media Sector update
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.