EADS (week): zeer sterk

Weekbasis: Vliegtuig- en raketbouwer EADS blijft verschikkelijk sterk. Dips vinden nauwelijks plaats en als er wat winst wordt genomen dan is het van korte duur. Er is geen reden aan te nemen dat hier verandering in komt tot minimaal de all-time-highs op 35.42 zijn gehaald.   Aan de onderzijde is veel steun in de zone rondom 23.45. De koers heeft dus veel ruimte voor een correctie zonder dat het positieve beeld wijzigt.

Houd longs aan en gebruik de correcties om bij te kopen. Upside: 35.42 en *voorlopige* koersprojecties op de maandgrafiek rond 48.70/49.00.

  • Primaire trend: positief
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 26.50 / 23.45
  • Weerstand: 35.42
  • Marktfase: sterke uptrend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Industrial Goods & Services (positief)
  • Fonds informatie

Weekgrafiek EADS (Parijs):

Grafiek: Multicharts

Previous articleBank of New York Mellon: koop de dips
Next articleMetro (DE): korte termijn verbetering
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.