DSM: neutraal

Dag/Weekvisie: We kunnen kort zijn over de situatie bij DSM. Het is een rommeltje. Meer dan een dubieuze trading range is niet zichtbaar. Her en der zijn er wat valse uitbraken die nauwelijks vervolg krijgen. Indicatoren zijn vlak, MAs zijn vlak.

Dit gezegd hebbende, het neutrale verloop maakt het aandeel een underperformer binnen de sector. Mocht de sector verzwakking laten zien de komende weken, dan is DSM ongetwijfeld een van de eerste die met verkoopdruk te maken krijgt. Liever op de short-watch-list dus in plaats van kopen. Wellicht kansen voor de optie-belegger?

  • Primaire trend: neutraal
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 36.95 / 33.68 / 29.50
  • Weerstand: 40.92 / 44.30
  • Marktfase: consolidatie
  • Sector: Euro Stoxx 600 Chemicals (positief)
  • Fonds informatie

Weekgrafiek DSM (Amsterdam):

Previous articleJohnson Matthey (GB): potentiële trendomkeer
Next articleEuro Stoxx 600 Personal & Household Goods update
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.