Delta Lloyd: opmaak voor uitbraak

Weekvisie: De daggrafiek is inmiddels positief na een korte periode van consolidatie. Deze consolidatie op dagbasis heeft een nieuwe hogere bodem op de weekgrafiek gevormd rond de MA200. Bovendien maakt de korte MA aanstalten de MA200 naar boven te crossen. Bovendien is de Insurance sector positief. Voldoende redenen om een bullish uitbraak boven de trendlijn te verwachten.

Een uitbraak geeft ruimte richting circa 14.10 (1e projectie) en mogelijk zelfs 14.95 (highs 20120). Stops kunnen strak worden gehouden: onder 11.80/11.75 valt het geheel in het water.

  • Primaire trend: neutraal
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 11.75 / 9.61-
  • Weerstand:  14.10* / 14.95
  • Marktfase: test weerstand, potentiele uitbraak primaire trend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Insurance (positief)
  • Fonds informatie

Weekgrafiek Delta Lloyd (Amsterdam):

Previous articleTrade Tip Delta Lloyd
Next articleCommerzbank (DE): verbetering?
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.