Citigroup: trend vlakt af

Citgroup aarzelt op dag- en weekbasis. Er worden nauwelijks nog nieuwe highs neergezet en momentum op dalende. Kopers worden nog wel op hogere niveaus naar de markt gelokt, getuige de hogere bodems. Zijn zij sterk genoeg om de koers duidelijk hoger te zetten? We hebben onze twijfels. Een overtuigende uitbraak boven 35 is nodig voor een impuls richting 43+. In dit geval wijzigt ook de Primaire trend naar positief.

Voorlopig is het steggelen met een redelijke kans op een correctie. Trigger hiervoor is een daling onder 31.65. Een stevige dip richting 28.15 ligt dan voor de hand. Samenvattend, moeilijk verhaal met de nodige ruimte aan de onderzijde en bovenzijde als de markt richting kiest.

  • Primaire trend: neutraal/ licht positief
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 31.65 / 28.15
  • Weerstand: 34.75 / 35.00
  • Marktfase: uptrend (late fase)
  • Fonds informatie

Daggrafiek Citigroup (USA):

Grafiek: Multicharts

Previous articleAstellas Pharma (JP): grote bodem voltooid
Next articleGoldman Sachs: meer zwakte op komst
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.