Bouygues: ondertoon verbetert, voorzichtig kopen

Recent is tevens voor het eerst in maanden een duidelijk hogere bodem neergezet en laat momentum een pril optimistisch verloop zien. Al met al beginnen de kansen voor een interessante rally toe te nemen. De weg naar boven is nog wel bezaaid met diverse weerstanden, waardoor het wellicht interessanter is gestaffeld te kopen, of long-exposure op te bouwen middels optie constructies. 

Hoe dan ook, het beeld oogt voorzichtig aan positief zolang de eerste steun op 31.35 standhoudt. Ernstige verzwakking treedt op onder de genoemde 30.50 grens.

  • Steun: 31.35 / 31.00 / 30.50
  • Weerstand: 34.35 / 36.55 /  38.80
  • Marktfase: start potentiële uptrend

Daggrafiek Bouygues:

Previous articleLafarge: H&S formatie afgerond
Next articleRegal-Beloit: significante steunzone getest
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.