BBRG Soybean Oil sub-index (US)

De ontwikkelingen bij Soybeans Oil (sojabonen olie) is bijzonder interessant. De lange termijn dalende trend lijkt ten einde te komen met een schitterende flush-low en divergentie. Op korte termijn is e trend fors positief richting ongeveer 51.20, wat op langere termijn leidt tot een primaire trendbreuk.

Met stops onder ~42 of maximaal 41.50 geeft de index/commodity een zeer fraaie middellange termijn koopkans: low-risk, high-potential. Die komt je niet heel veel meer tegen.

  • Primaire trend: neutraal (positief > 46.46)
  • Vooruitzichten: sterke bodemformatie, trendomkeer zeer waarschijnlijk
  • Steun: 42.20 / 41.50 / 40.94
  • Weerstand: 46.45 / 61.35 / 68.70
  • Link (opent in nieuw venster)

Weekgrafiek Bloomberg Soyebean-Oil sub-index

soybeans_2mar2015

 

Previous articleRBS (GB)
Next articleTrade Tip: ETFS Soybean Oil (GB)
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.