Barrick Gold: aardig beeld

Een uitbraak boven de eerste weerstand rond 17.45 betekent een einde van de huidige consolidatie en een hervatting van de onderliggende uptrend. De eerste target komt binnen op 19.90. Met een dergelijke rally krijgt ook de weekgrafiek een flinke impuls richting de zone 25.50 (3-6 maanden visie).

Een aardige koopkandidaat voor de middellange termijn, al is USD risk een potentieel gevaar voor de EUR-belegger. Een statische hedge op EUR/USD kan dit wel grotendeels oplossen. U kunt altijd even met ons mailen bij vragen hierover.

  • Primaire trend: positief
  • Vooruitzichten: hervatting uptrend boven 17.45
  • Strategie: long-entry > 17.45
  • Steun:16.25 / 15.80 / 15.20
  • Weerstand: 17.40 / 19.90* / 20.35+
  • Visie vervalt: onder 16.25

Daggrafiek Barrick Gold (NYSE)

Weekgrafiek Barrick Gold (NYSE)

Previous articleVopak: rampzalig
Next articleTesco’s (GB): herstel ingezet
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.