AMG: weerstand intact

De poging de weerstand rond 10 te breken is voorlopig mislukt. De bredere trading range 7<>10 is daarmee nog intact. De ondertoon is licht positief met de hogere bodem op 8.20. Met andere woorden, de  longs hebben de kansen op een uitbraak nog niet helemaal verloren. Wel is het van belang dat binnen korte tijd stabilisatie plaatsvindt boven 9.00. Alleen dan is er een goede kans op een uitbarak boven 10 en de sart van een uptrend op zowel korte- als langere termijn.

Voorlopig blijft het bakkeleien; even afblijven dus. Potentieel in het geval van een uitbraak is aanzienlijk: 11.18 (projectie) en 13.00 zijn dan de belangrijkste richtpunten.

  • Primaire trend: neutraal
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 8.60 / 8.21
  • Weerstand: 10.00 / 11.18 / 13.00
  • Marktfase: consolidatie
  • Sector: Euro Stoxx 600 Basic Resources (positief)
  • Fonds informatie

Daggrafiek AMG (Amsterdam):

Grafiek: Multicharts

Previous articleAhold: wegwezen
Next articleTrade Tip: TVIX (USA)
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.