AirFrance-KLM: kort termijn herstel

De lange termijn is sterk negatief en daar komt pas verandering in ruim boven 5.35. De korte termijn is echter een heel ander verhaal. Bodemvorming, een uitbraak en een diepe pullback tot aan de MA50 en 61.8% retracement doen vermoeden dat er een aardig herstel beweging mag worden verwacht. Ruimte aan de bovenzijde is substantieel: 4.30, 4.65 en met name 5.35 geven pas weerstand. Met vrij strakke stops onder de eerste steun geeft het aandeel wat korte termijn koopkansen.

De sector is in ieder geval sterk en een soortgelijke marktfase is ook zichtbaar bij Lufthansa. Niets voor de lange termijn, maar wel aardig voor een rit omhoog.

  • Primaire trend: negatief
  • Secundaire trend: positief
  • Steun: 3.55 / 3.32
  • Weerstand: 4.30 / 6.65 / 5.35
  • Marktfase: herstel binnen dalende trend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Travel&Leisure (positief)
  • Fonds informatie

Daggrafiek AirFrance-KLM (Parijs):

Grafiek: Multicharts

Previous articleTrade Tip: AirFrance-KLM
Next articleAccor: aanzienlijke verbetering
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.