AEX-intraday update – 31 augustus

De korte termijn pivots rondom 506 hebben voor wat herstel gezorgd. Weinig verrassend en irrelevant voor het algemene negatieve beeld. Eenvoudig gezegd, “drie stappen naar beneden en een stap omhoog”. De bounce is een reguliere counter trend rally en dus te gebruiken voor hernieuwde short-entries.

Wat gesteggel rond de huidige niveaus is waarschijnlijk en een nieuwe poging om onder 506 te breken kan makkelijk worden verschoven tot na het weekend. Het kost nu eenmaal wat tijd om voldoende momentum op te bouwen.

  • Intraday trend: negatief
  • Vooruitzichten: trend volledig intact, negatief
  • Strategie: hold-short of short-entry
  • Steun: 506 / 487.50
  • Weerstand: 516.40 / 517 / 522.30
  • Visie vervalt: boven ~522

Intradaygrafiek AEX Index (2-uurs basis)

Previous articleAhold: eerste target gehaald
Next articleZilver: super bodem…
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.