AEX Intraday Update 2 jan 2018

Zoals vorige week gemeld is het totaalbeeld van de index heel zwak en potentieel behoorlijk negatief. Op de dag- en weekgrafieken is uitgebreide topvorming zichtbaar net onder de langere termijn Fib projectie (@559.20) terwijl de indicatoren aansturen op een noemenswaardige dip.

We houden de focus op shorts zeker nu de pivots rond ~545 zijn uitgenomen. De zone rond 535 is de eerste halte van enige betekenis. We zien echter momentum oplopen wat aangeeft dat een daling richting ongeveer 526.80 (2e intraday projectie) zeker niet uit te sluiten is.

  • Trend: negatief
  • Vooruitzichten: nieuwe intraday verzwakking, lange termijn weinig opwaarts potentieel
  • Strategie: short-entry
  • Steun: 546.20 / 545 / 540 / 535.40 / 526.80*
  • Weerstand: 544.70 / 546.70
  • Visie vervalt: boven 546.70

240-min Intradaygrafiek AEX Index

Previous articleAEX Intraday Update 27 dec 2017
Next articleGoud: Forse verbetering
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.