Ackermans v. Haaren: diepe correctie

Met de recente correctie heeft het beeld op diverse time frames averij opgelopen. Voor het dagplaatje is een nieuwe negatieve trend ingezet richting 131.30 (eerste projectie). Voor de langere termijn betekent een dergelijke terugval echter een retour onder de belangrijke pivots rond 141 en dus een potentiële flush op de weekgrafiek. In dit geval is een veel diepere correctie richting 120 en zelfs ~111 een logische vervolgstap.

Gezien het zwakke beeld op alle timeframes is een totale exit-long zonder meer aan te raden. Wat trading short-entries met open-end targets en een trailing stop kunnen ook overwogen worden.

  • Primaire trend: neutraal/negatief
  • Vooruitzichten: diepe correctie, geen duidelijke trend meer
  • Strategie: exit-long of trading short-entry
  • Steun: 141 / 131.30 / 120* / ~111
  • Weerstand: 148.35 / 151
  • Visie vervalt: boven 151

Daggrafiek Ackermans v. Haaren (Euronext Brussel)

SHARE
Previous articlePhilips Lighting: redelijk beeld
Next articleEUR/USD: tikkie terug, trend intact
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.