AB InBev: correctie binnen uptrend

De monsterlijke uptrend op weekbasis is geheel intact en tekenen van een serieuze verzwakking zijn niet zichtbaar. Wel is een wat grotere counter trend beweging mogelijk; 58.15 is het eerste steunniveau van betekenis.

De daggrafiek stuurt onderhand al aan op een correctieve fase. Indicatoren en momentum lopen flink terug en onlangs is een voorzichtige lagere top neergezet. De kans op een dip is dus aanzienlijk. Het deels afdekken van longs is aan te raden, zeker als de steunzone tussen 64.10/62.85 wordt gebroken.

Short-entries zijn totaal niet aan de orde; hiervoor is de trend veel te sterk en is de sector nog positief. Even een positie langs de lijn om vervolgens rond ~58 weer aan de koopkant te opereren is vele malen veiliger. ‘Echte’  zwakte is pas aan de orde onder 52.10.

  • Primaire trend: positief
  • Secundaire trend: neutraal
  • Steun: 62.85 / 58.05 / 54.02 / 52.10
  • Weerstand: 71.05
  • Marktfase: correctie binnen uptrend
  • Sector: Euro Stoxx 600 Food & Beverages (positief)
  • Fonds informatie

Weekgrafiek AB InBev (Brussel):

Previous articleSuiker: stabilisatie in dalende trend
Next articlePeugeot: forse verkoopdruk
De artikelen op Buyem.nl zijn voornamelijk geschreven door A.J. Wessels Boer, CMT in Nederland en zijn bedoeld als informatie in algemene zin en zijn niet toegespitst op uw persoonlijke (financiële) situatie. Onze publicaties mogen derhalve niet beschouwd worden als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen een beleggingsadvies. De technische analyses van Buyem.nl zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. Buyem.nl ontvangt geen vergoeding van derden c.q. belanghebbende partijen voor welke analyse of Trade Tip dan ook.